<<                                                                                             x                                                                                                >>


 


Vi er kommet af med bilen på "Bandet" på en lille blind arm af Leirdals-vegen (nederst til venstre) og har slået hele 3 telte op lidt oppe ad skråningen i læ bag et par store blokke. Samlingsteltet (Norrøne Falketind) er skjult af de to sovetelte, som egentlig er et par af Norrønas bomulds-vintertelte fra Nørrøna. Teltet til højre er et enkeltlags bomuldstelt ("Ravneskar"), der knækkede en alu-bue og fik mindre skader under en snestorm i Memuruskaret året før (april 1983, se evt. her). Og teltet til venstre er den erstatning (Soleitind, et bomuldstelt med indertelt og glasfiberbuer), som Ole Jørgen Jørgensen fra Norrøna var så venlig at sende os omkostningsfrit.

  I baggrunden til venstre anes fundamentet til Stetind, og helt til højre ser vi Geita med ryggen over mod Saksa, der skjuler sig i tågen længere mod venstre.