Windsurf grej (og andet gear til nørder og legesyge) til salg.

  

 

Herunder er lidt grej, der fylder op på hylderne. Hvis du er interesseret i, at det skal blive dit, så skriv til ...

 

mail@peterman.dk eller fb@peterman.dk

 

Er du af typen, der gerne vil "prutte" om prisen, så vend lige skråen og se, om udstyret bliver solgt til den pris, du muligvis er utilfreds med. Bli'r udstyret ikke solgt i første omgang, sættes prisen sandsynligvis ned - og så kan du jo slå til.

 

Udstyret sælges "ab" Hjortshøj (ved Århus).

 

Inden du evt. stiller spørgsmålet, kan du lige så godt få svaret: "Nej desværre, jeg har ikke tilfældigvis ærinde på Bornholm, Sjælland, Fyn, i Sønderjylland, Vestjylland, Nordjylland eller Langbortistan i nærmeste fremtid."

  

  

Navn/adresse: Peter Nielsen-Man, Kankbøllevej 70, 8530  Hjortshøj; tlf. 86 22 92 64

  

  

 

 

 

Møbler (lavet af div. udstyr).

 

 

Om de "designer-møbler", der er sat til salg herunder:

  

Når gamle (windsurf-, kite-, snow-) boards og ski har mistet deres egentlige funktionalitet, kan jeg (desværre) ikke nænne at køre dem på lodsepladsen. Udfordringen med at gi' det udtjente grej en ny anvendelse er MEGET vanskelig at modstå - og det kommer der ofte nogle stole ud af.

Et udvalg af sådanne stole har du måske set i Surfline, hvor der både står kiteboard stole (inkl. et par klapstole) og en skistol i deres udstilling (og måske andre underlige kreationer - husker ikke).

 Nu bugner det hjemlige lager imidlertid igen, så herunder følger nogle "designer-møbler", der søger interesserede liebhavere.

Jeg er i vildrede med prissætningen. Hvis prisen skal afspejle, hvor meget tid, energi og hvor mange (dyre) materialer, der er lagt i hver stol, får stolene ALDRIG fast ophold andre steder.

Hvis jeg derimod skal prissætte efter, hvad jeg frygter, folk vil ofre, vil jeg hellere forære møblerne væk til folk, der værdsætter dem (men ikke har guld på kistebunden).

Kompromisset mellem de modsatrettede prissætnings-hensyn afspejles i de prissedler, der er klasket på møblerne. Bliver stolene revet væk, er jeg klar over, at priserne på evt. fremtidige stole fint kan sættes op til et "bæredygtigt" leje. Og hvis ingen viser interesse, bli'r stolene hurtigt pillet af plakaten igen og foræret bort.

Klik på billedet for at se en forstørrelse.

 
 

Kiteboard stole og bord.

 

Som du ser, består sættet af 2 stole og et bord.

Så vidt jeg husker, er der brugt 5 kiteboards (vistnok fra North og Takoon) til sættet.

Møblerne kan stå ude året rundt.

Pris pr. stol:            1000 kr.

Pris for bordet:          300 kr.

Pris for hele sættet:  2000 kr.

 

Klik på billederne for at se forstørrelser.

  
 

 

Windsurf stol.

  

  

Stolen er lavet af et F2 Thommen slalomboard - altså samme board, som Bjørn Dunkerbeck pryglede alt og alle med i sin storhedstid.

  

Til afstivning er brugt mastestykker fra en North Platinum.

  

Stolen kan stå ude året rundt.

 

Pris: 1000 kr.

  

Klik på billederne for at se forstørrelser.

  

  

 

 

 

Windsurf.

 

 

Starboard iSonic 97 2016 ("2017").

 

Lynhurtigt og kontrollérbart slalom board, der vandt forårets test i det franske "Wind Magazine" (klik på billederne til højre for at læse mere).

Boardet er blevet "opgraderet" til en 2017 model, hvilket bl. a. ytrer sig ved (endnu) bedre kontrol og bedre jibe-egenskaber (går ikke så let i stå). Klik her, hvis du vil ha' detaljer: http://peterman.dk/windsurf-iSonic97-tail-1000.html.

Boardet passer optimalt til sejl i størrelserne 6.3 - 7.0 - 7.8. Hvis man er så stivbenet som mig, vil man sandsynligvis føle, at boardet er optimalt trimmet med sejlstørrelserne 7.0 - 7.8.

Lægger du 1500 kr. oven i prisen, kan du få du en 38 cm Z-Fins ZSLM S- med i pakken. Finnen er nyeste model (det var den i hvert fald i september, hvor den blev købt af Brian Røgild), og den klæder boardet utrolig godt.

 

Klik på billederne for at se forstørrelser.

6000 kr.

Solgt. 

 

 

North Platinum Race 190 - 250 cm kul bom (2015).
 

Vil man ha' det bedste, koster det! Ny-prisen for North's mesterstykke af en bom ligger i omegnen af 12.000 kr.

Mange PWA-sejlere kunne ikke drømme om at bruge andre bomme - uanset sponsorater. Den nye mester, Matteo Iachino, er kun én af dem.

Her er en laaang artikel om bommen, hvor der relateres til andre kul-bomme: http://peterman.dk/windsurf-North-Platinum-boom-1000.html.

I sidste udgave af det tyske "surf magazin" toppede bommen som sædvanlig listen som "stiveste bom" i testen mod kul-bomme fra Aeron, AL360, GA Sails, Gun, Point-7, Severne og Unifiber. Eneste anke var prisen. Se testen til højre.

Platinum bommen har en meget speciel mulighed for at bruge udhalstrim direkte i sejlets udhalsøje - altså uden at skulle montere det sædvanlige trimhjul fra Chinook eller Nautix. Her er en lille hjemmegjort video af finessen: https://vimeo.com/140586141.

Bommen er fra foråret 2015 og har udelukkende været sejlet med en Gun GS-R 9.5. Den har skrammer - men funktion og stivhed er, som det altid har været.

Hvis det ønskes, kan bommen overtages med udhalstrim (Nautix), trapezliner (MS Vario) og ophal (NP).

Klik på billederne for at se forstørrelser.

 
4000 kr.

 

Solgt.

 

 

  

 

 

North Platinum Proto 100% 490 cm 2016 mast.
 

Spritny North Platinum 100% 490 cm prototype-mast, tilsendt direkte fra Italica (u/ garanti). Italica laver master til North, Gun og en del andre seriøse sejl brands.

Masten har samme vægt og IMCS-tal som de nyere (2015-2016-2017) North Platinum master.

Klik på billederne for at se forstørrelser.

 
1500 kr.

 

Solgt.

 

  

 

 

 

Nautix Skinny Wave 380 cm.

 

Eksklusiv (og oprindeligt hunde-dyr!) kul-mast fra Nautix. At mastens påskrift både siger både noget om "skinny" og "reduced diameter mast" (RDM), skal man ikke ta' helt bogstaveligt.

 

Masten er ubrugt.

 

Klik på billederne for at se forstørrelser.

 
800 kr.

 

Solgt

 

North Ice 5.0 2009.
 

 
Et forholdsvis fladt bølgesejl, der kan tåle meget vind. 5 sejlpinde, bomlængde: 171 cm, forlig: 419 cm.

 
Sejlet har vel været på vandet 3-4 gange og har ingen skader.
 

 

Klik på billedet for at se en forstørrelse.

 

 
400 kr.

 

Solgt