Tur til Norge, 1987.

 

 

Deltagere:

  

Turen derop:

  

  

  

Hovedindhold:

  

  

  

  

  

 

Turen hjem:

 

 

  

 OBS.:

  

  

  

 

 

  

 

  

  

Mona (7 mdr. henne med Mikkel), Annette (HCs tidligere frille), Sara (underboens ældste datter), Stinne og Fie.

  

Sandsynligvis Aarhus - Frederikshavn - Göteborg - Oslo - Gudbrandsdalen - Tretten - Austlid Seter (ved Skeikampen). Ét eller andet sted mellem Göteborg og Austlid overnattes der.

  

  

En (lille?) uges ophold på en hytte (Austlid Seter) med socialiseren og mindre ture i nærområdet.

 

Længere køretur til Valdresflye for at hilse på Peter, der har skiftedag mellem to vildmarkskursus-hold fra Sabro Ungdomsskole.

 

 Tilskuere til rafting og lidt mosen rundt i området omkring Maurvangen - altså mellem Gjendeosen og Øvre Sjodalsvatnet.

 

 

Sandsynligvis som op-turen i omvendt rækkefølge - men formentlig uden overnatning.

 

 ----

             

Billederne er indscannede dias, optaget af Mona med et Minolta SLR(?). Scanneren er en ældgammel Minolta Dimage Scan Dual III AF-2840.  Billederne har i udgangspunktet været af svingende kvalitet og misfarvingen p.g.a. alder har været umulig at rette helt op.

 

Forsøger at få indføjet et par deltager-kommentarer herunder og/eller under de ret få billeder (feel free!).                          

Her er Stinnes umiddelbare kommentar:

 

Hvad er det dog for et par underlige væsener, der befinder sig midt i den flotte norske natur??

Det er da ganske oprivende med de farvede gevandter og hårpragter, som skærer i øjnene!!

Puuha. GODT jeg ikke var med på sen tur!!

Jeg er godt nok lidt overrasket over, HVOR meget 80'er der alligevel var til stede i mit (og åbenbart Saras) liv dengang. Utrooooooooligt grimt look. Så er Fie da heldigvis ikke så slem.

Masti mente også at kunne spotte både drinks og cigaretter på det billede, hvor et par af os brillerer med hår og tøj i voldsomme farver og volumen. Og han troede også, at Sara var en dreng!! ?￰゚リタ?

Ærligt talt, så havde jeg totalt glemt denne tur!! Simpelthen glemt at den havde fundet sted. Men nu husker jeg både turen og dem, der var med. Men husker så faktisk KUN een scene: Danse scenen - vi børn på et hotel (el. lign.), hvor jeg hører Whitney Huston for første gang. Og hvor vi åbenbart danser til musikken.

Andet har måske ikke været spændende nok. Det har tydeligvis med vores alder at gøre. Det fremgår jo alt for klart af vores outfit og fremtoning i det hele taget. Vi er da SÅ selvoptagede og pænt fejlcastede. Og her tænker jeg på mig og Sara. Hvis nogen ellers skulle være i tvivl.

Og så er det jo også ret tydeligt, at det ikke er vores Fjällräven telt, vi har med - teltet er jo ved at falde sammen. Og det samme gælder oppakningen på (Annettes?) bil ...

 

 

Og her tømmer Fie sin hukommelse:

 

Ak ja, jeg husker også dansescenen på hotellet. Som jeg husker det, var det Stinne, der gav den som Whitney på første parket, mens vi andre gav den gas i baggrunden, som vi var vant til fra sommerfesterne i Katrinebjergparken.

Bilen er skam vores egen; den hedengangne K70. Spiller mine erindringer mig et puds, eller var det faktisk den første bil, der blev købt fra ny?

Håret....... fortæller jo sin helt egen historie. Om 80'ernes storhed og utæmmelige vildskab (godt hjulpet på vej af hårspray), som særligt kom til udtryk i de øvre regioner.

Selve indholdet af turen er også noget sløret for mig, men jeg tror nu, det gik ganske lødigt for sig uden smøger og drinks - omend det måske ville have peppet det hele lidt op.

Det ser ikke ud til, at der var nogen (voksne) til stede, der gjorde en indsats for at piske tøserne i elven, så der må ha' lugtet fælt af teenager i teltet - måske er det derfor, det hænger med ørerne?

                                                                                                    

 

 

 

 

1

 

 

 

 

2

 

 

 

 

3

 

 

 

 

4

 

 

 

 

5

 

 

 

  6

7

 

 

 

8

 

 

 

9

 

 

 

 10

 

 

 

11

 

 

 

12

13

 

 

 

 14

15

 

 

 

16

 

 

 

17

 

 

 

 18

19

 

 

 

 20

 

 

 

21

 

 

 

 

22

 

 

 

 

23

 

 

 

 

24

25

 

 

 

 

26

 

 

 

 

27

 

 

 

 

28

 

 

 

 

29

 

 

 

 

30